Value Value Value

MKL vzw is een vzw waar een 600 tal medewerkers elke dag weer het beste van zichzelf geven op onze 3 vestigingen; revalidatieziekenhuis RevArte te Edegem, Woonzorgcampus Hof ter Schelde te Antwerpen Linkeroever en Woonzorgcentrum Hof ten Dorpe te Wommelgem.

RevArte is het grootste revalidatieziekenhuis van België en beschikt over 192 plaatsen om mensen te helpen revalideren na een ingreep, hersenletsel of ongeval. Woonzorgcentrum Hof ten Dorpe en Hof ter Schelde zijn WZC’s met een hart voor mensen. Zij bieden hulp in een vertrouwde omgeving aan bejaarden met lichamelijke en/of sociale zorgbehoefte en of dementieel syndroom. In onze rusthuizen en ons kortverblijf bieden we woongelegenheid aan 105 bejaarden ik elk rusthuis.

Onze dagverzorgingscentra bieden dagelijks opvang voor 15 bezoekers. We vinden het belangrijk dat elke patiënt goede zorg en warme aandacht krijgt.

Om net dat ietsje meer te kunnen bieden, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze patiënten willen verwennen.

Dit kan op heel veel verschillende manieren: een bezoekje, een wandeling, een helpende hand in de cafetaria, de ziekenhuisbibliotheek, vervoer met de rolstoel naar de zondagsviering, en zo veel meer.....

 Voelt u zich aangesproken? Dan nodigen wij u graag uit om eens te komen kennismaken.   Een eerste kennismaking gebeurt door u aan te melden via onze website op de pagina van vrijwilligers en de knop "aanmelden" of "spontaan solliciteren". We bekijken dan samen hoe we uw en onze verwachtingen op elkaar kunnen afstemmen.

 

3 jobs
Functietitel
Locatie
Vrijwilliger Zorgcampus Hof ter Schelde Antwerpen Hof Ter Schelde Aanmelden
Vrijwilliger RevArte Edegem Revarte Aanmelden
Vrijwilliger HTS/De Stroming Antwerpen Hof Ter Schelde Aanmelden
Niet de juiste vacature gevonden?
Staat de juiste vacature momenteel niet in het overzicht? Laat dan je CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve. Van zodra er een vacature beschikbaar is die wel bij je past, nemen wij contact met je op.
Spontaan solliciteren