Value Value Value

MKL vzw is een vzw waar meer dan 600 medewerkers elke dag weer het beste van zichzelf geven op onze 3 vestigingen; revalidatieziekenhuis RevArte te Edegem, Zorgcampus Hof ter Schelde te Antwerpen Linkeroever en Woonzorgcentrum Hof ten Dorpe te Wommelgem.

RevArte is het grootste state of the art revalidatieziekenhuis in België. Ons revalidatieprogramma kijkt met een holistische blik naar de revalidant en zijn familie.

Onze Woonzorgcentra bieden een uitgebreide waaier aan diensten zoals rusthuis met therapeutische begeleiding, kortverblijf en dagverzorging.  Zij bieden hulp in een vertrouwde omgeving aan bejaarden met lichamelijke en/of sociale zorgbehoefte en of dementieel syndroom.

Op de Zorgcampus Hof ter Schelde bevindt zich naast het woonzorgcentrum een Flexibel Aanbodscentrum voor Meerderjarigen (FAM) waar cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel verblijven.

We vinden het belangrijk dat elke revalidant en elke bewoner warme aandacht en de beste zorg krijgt. Zorgkwaliteit, professionaliteit en een personeelsbeleid op maat staan centraal bij MKL.

 

Ben jij op zoek naar een studentenjob?

Ben jij student, minstens 15 jaar en heb je lager middelbaar succesvol beëindigd?  Heb je interesse in de zorg en wil je graag wat bijverdienen?  Dan hebben wij misschien een vakantiejob voor jou!

Je kan op de gewenste vacature solliciteren of als er geen gepaste vacature gepubliceerd staat kan je via de functietitel 'Jobstudent: spontaan solliciteren' jezelf kandidaat stellen voor een vakantiejob.

We nemen contact met je op van zodra de openstaande studentenjobs worden verdeeld.

Studenten mogen 475 uren per jaar werken. Je kan je openstaand saldo alsook alle informatie m.b.t. studentenjobs consulteren via de link van student@work: https://www.mysocialsecurity.be/student/nl/. Het attest student@work dien je (verplicht) op te laden bij het online invullen van je sollicitatiegegevens.

Een schoolverlater die in juni of juli afstudeert kan nog in de zomervakantie werken als jobstudent. Dit kan niet meer vanaf het moment dat de schoolverlater zich heeft ingeschreven als werkzoekende bij de VDAB.

Studenten verpleegkunde mogen op een verpleegafdeling als zorgkundige werken onder voorwaarde dat zij hun eerste studiejaar als verpleegkundige met succes hebben voltooid en zich hebben geregistreerd als zorgkundige  (https://www.zorg-en-gezondheid.be/zorgberoepen/registratie_A).

Indien je als jobstudent verpleegkundige op A1-A2 niveau of zorgkundige bij ons komt werken, gelieve dan een kopie van je diploma of getuigschrift mee te brengen op je eerste werkdag.

Succes!

 

0 jobs

Voordat je start als jobstudent vragen we je onderstaande medische vragenlijst van Mensura zo nauwkeurig mogelijk in te vullen en de data van de inentingen zeker niet te vergeten.

Bezorg deze vragenlijst zo snel mogelijk terug aan de personeelsdienst: MKL personeelsdienst, Drie Eikenstraat 659 te 2650 Edegem of verstuur via mail naar Mensura: medsec@mensura.be of breng mee op je eerste werkdag.

pdf Download medische vragenlijst
Functietitel
Locatie
Geen vacatures gevonden