Value Value Value

Beste Stagiair,

 

Welkom bij de Maatschappij van Kristelijke Liefdadigheid! 

Wil je graag een stage doen bij RevArte, Hof ter Schelde of Hof ten Dorpe?  Laat dan je gegevens achter door op de knop rechtsboven te klikken 'Stage Aanvragen' en je gegevens in te brengen.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zoeken samen met je mee naar een interessante en boeiende stage, waar je de vooropgestelde leerdoelen kan realiseren en die mogelijk de eerste stap zijn naar een mooie carrière.

Tevreden en gemotiveerde studenten zien wij dan ook graag terug als onze collega’s!

 

Werd er al bevestigd dat je een stage zal doorlopen bij RevArte, Hof ter Schelde of Hof ten Dorpe?  Eerst en vooral van harte welkom! 

Om je stage te kunnen aanvangen, dienen wij in het bezit te zijn van de nodige basisgegevens en documenten.  Klik bovenaan rechts op de knop 'Registratie' en vul de inlichtingenstaat in.  Tevens kan je volgende documenten opladen:

  • Kopie van de medische fiche
  • Ondertekend exemplaar van de werkpostfiche (deze vind je hieronder)
  • Ondertekende stage-overeenkomst, indien geen raamovereenkomst met de school voorhanden is.  Met enkele onderwijsinstellingen hebben we afspraken gemaakt zodat je zelf geen individuele stage-overeenkomst meer hoeft af te sluiten. Gelieve dit voor de aanvang van de stage na te vragen bij uw stagebegeleider op school.

Wanneer je nog niet de nodige documenten hebt opgeladen zal je een e-mail ontvangen waarin je vriendelijk wordt verzocht om alsnog de nodige documenten op te laden.

Wij wensen je veel succes met je stage!

Interesse?
Neem gerust contact met ons op, zowel voor korte als langdurige stages in verschillende domeinen : Zorg, Administratie, Human Resources, ...
Nieuwe stageplaats aanvragen Registratie toegekende stageplaats